
Spørgsmål til produktet?
Panko er japansk paneringsrasp der bruges til at give stegt mad som tonkatsu et sprødt ydre lag eller skorpe. Panko brødkrummer er lidt større end almindelig rasp, hvilket giver en mere luftig og sprød konsistent. Perfekt til friturestegning.
Følg disse enkle anvisninger for nem tilberedning af stegte rejer, kød, fisk, fjerkræ eller grøntsager i japansk stil med Panko fra Shirakiku.
Rejer: Pil skindet af rejer, men efterlad halen.
Fisk: Brug fiskefilet for de bedste resultater.
Kød: Brug oksekød, svinekød eller kylling (udbenet) skåret 1~2cm tykke.
Grøntsager: Skær gulerødder, løg, kartofler, grøn peber eller enhver anden grøntsag, du måtte ønske.
1. Rul i Tempura Mel eller almindeligt med, og dæk jævnt.
2. Dyp i en blanding af 1 æg, 2~3 spsk vand og 1/2 tsk salt.
3. Rul generøst i Shirakiku Panko og dybsteg indtil de er gyldenbrune, afdryp og server rygende varm.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: HVEDEmel* (62,5%), vand, vegetabilsk fedtstof (palmeolie, palme stearin, rapsolie), gær, glukose (majsstivelse, sødkartoffelstivelse), salt, gær næringsstof (melbehandlingsmiddel: (E300, E510, E516), stabilisator: E518, HVEDEmel, salt, majsstivelse).
Kan indeholde spor af MÆLK og SOYA.
*HVEDEmel stammer ikke fra Japan.
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61