- -13,00 kr.
Spørgsmål til produktet?
* Bekæmp Madspild! - Bedst før: 15-12-2024 *
Lotusfrø bruges ofte i asiatiske desserter og supper.
Den mest almindelige anvendelse af frøet er i form af lotusfrøpasta, som bruges flittigt i kinesiske kager såvel som i japanske desserter.
Lotusfrø kan også ristes og krydres som en sprød snack.
Krystalliserede lotusfrø, der fremstilles ved at koge frøene i sirup og derefter tørre dem, er en almindelig kinesisk snack, især til det kinesiske nytår.
Det anbefales at de tørrede lotusfrø udblødes i vand i et par timer eller natten over, for at blødgøre dem før tilberedning. De kan derefter tilsættes direkte til supper og congee eller bruges i andre retter.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: Tørrede lotusfrø (HVID).
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61