Spørgsmål til produktet?
Kombu Tang 170g Wang
- 41072
Kombu tang, også kaldet kelp eller dasima, er en type tørret tang kendt for sin rige umami smag. Tangen er et uundværligt ingrediens i det asiatiske køkken, og bruges hovedsageligt til at lave den klassiske suppefond kaldet "Dashi".
Tangen giver en smagsmæssig dybde der er svær at opnå med andre ingredienser. Den afgiver både salt, lidt sødme og ikke mindst en masse umami, som i kombination med f.eks. Tørrede Shiitake svampe eller Katsuobushi (Bonito Flager) resultere i en super smagfuld base til dine retter.
72,00 kr.
Inkl. moms
Produktspecifikationer
Produktinformation
- Oprindelsesland
- Korea
- Lager Roholmsvej 17L
- 226
- Butik Noerre Voldgade
- 4
- Butik Torvehallerne
- 0
- Butik Godthåbsvej
- 15
- Mærker
- Wang
- Kolli
- 50,000000
- Opbevaring
- Tørt, undgå direkte sollys.
- Netto vægt
- 170
- Netto enhed
- g
- Brutto vægt (g)
- 180
- Bredde (mm)
- 265
- Højde (mm)
- 30
- Længde (mm)
- 495
- Kasse bredde (mm)
- 405
- Kasse højde (mm)
- 450
- Kasse længde (mm)
- 500
- Kasse nettovægt (g)
- 8500
- Kasse bruttovægt (g)
- 9400
Næringsindhold
- Næringsindhold pr. g/ml
- 100
- Energi (kj-kcal)
- 672-160
- Fedt (g)
- 0
- Heraf mættede fedtsyrer (g)
- 0
- Kulhydrat (g)
- 40
- Heraf sukkerarter (g)
- 0
- Protein (g)
- 0
- Salt (g)
- 15
Ingredienser
Ingredienser: Kombu Tang fra havet.
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61