LEVERING TIL PAKKESHOP KUN 29KR!

Kombu Tang 170g Wang

  • 41072
search

Kombu tang, også kaldet kelp eller dasima, er en type tørret tang kendt for sin rige umami smag. Tangen er et uundværligt ingrediens i det asiatiske køkken, og bruges  hovedsageligt til at lave den klassiske suppefond kaldet "Dashi".

Tangen giver en smagsmæssig dybde der er svær at opnå med andre ingredienser. Den afgiver både salt, lidt sødme og ikke mindst en masse umami, som i kombination med f.eks. Tørrede Shiitake svampe eller Katsuobushi (Bonito Flager) resultere i en super smagfuld base til dine retter.

Udvid tekst
72,00 kr. Inkl. moms
Varen er på lager
Se lagerstatus i butik Tryk for at se lagerstatus
Lagerstatus i vores butikker

Produktspecifikationer

Produktinformation

Oprindelsesland
Korea
Lager Roholmsvej 17L
226
Butik Noerre Voldgade
4
Butik Torvehallerne
0
Butik Godthåbsvej
15
Mærker
Wang
Kolli
50,000000
Opbevaring
Tørt, undgå direkte sollys.
Netto vægt
170
Netto enhed
g
Brutto vægt (g)
180
Bredde (mm)
265
Højde (mm)
30
Længde (mm)
495
Kasse bredde (mm)
405
Kasse højde (mm)
450
Kasse længde (mm)
500
Kasse nettovægt (g)
8500
Kasse bruttovægt (g)
9400

Næringsindhold

Næringsindhold pr. g/ml
100
Energi (kj-kcal)
672-160
Fedt (g)
0
Heraf mættede fedtsyrer (g)
0
Kulhydrat (g)
40
Heraf sukkerarter (g)
0
Protein (g)
0
Salt (g)
15

Ingredienser

Ingredienser: Kombu Tang fra havet.

Spørgsmål til produktet?

Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).

tlf. 33 14 33 61

Produktet er nu slettetx