
Spørgsmål til produktet?
Traditionelt spises mochi især til nytår i Japan. Anvendes oftest stegt som et alternativ til kød eller i supper med dashi.
Tilberedning:
Pande: Steg mochi på en pande til den er sprød og dyp i soyasauce eller steg med grønt.
Gryde: Kom mochi i en gryde og tilsæt nok vand til at dække mochien, opvarm derefter. Når det koger, reducer varmen til lav og lad det simre i ca. 2 minutter.
Mikrobølgeovn: Placer mochien i en varmebestandig beholder, tilsæt nok vand til at nedsænke mochien, og opvarm, indtil hele mochien svulmer (ca. 2 et halvt minut for 2 mochi ved 500W). Juster opvarmningstiden afhængigt af typen af mikroovn, beholder og mængden af vand.
Miniovn: Bages i 3-4 minutter ved 1000W, indtil overfladen begynder at blive brun. Lad miniovnen stå tændt i ca. 2 minutter uden at åbne. Mochien bages til den er luftig.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61