
Spørgsmål til produktet?
Autentisk Japansk Tempura Mel-blanding. Bruges til Tempura friture stegning og hjælper med at opnå et fantastisk sprødt og luftigt resultat.
Tilbered din yndlings reje- og grøntsagstempura, kyllinge karaage og andre friturestegte retter på ingen tid.
Prøv også at lave din egen Tenkasu - de små sprøde tempura flager der bl.a. bruges til Okonmiyaki og Takoyaki.
Anvendelse:
- Tilsæt 150ml koldt vand til 100g Tempura Mel, og rør det godt sammen.
- Opvarm olien til 170-180°C.
- Dyp dine foretrukne ingredienser i dejen, fjern overskydende og tilsæt fritureolien.
- Når dejen holder op med at boble, fjernes maden.
- Afdryp på køkkenrulle og servér.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61