
Spørgsmål til produktet?
Jasminris er almindeligt anvendt i sydøstasiatisk madlavning.
Dette er en langkornet variant af ris, der har en subtil blomsteraroma og en blød, klæbrig tekstur, når den koges.
Jasmin ris er kendt for sin velsmag. Lad risen stå i køleskab natten over for at kunne bruge den til stegte ris.
Tilberedningsmetode: Skyl risen 2-3 gange, indtil vandet er klart. 3 dele vand, 2 dele ris bringes i kog, skru derefter ned til minimum varme. Efter 18 minutter er risen klar. Når risen er kogt, lad den stå i 10 minutter før servering.
Dampning af ris: Blødgør risen i et par timer, læg risen i en dampkurv på tyndt stof, og kog derefter i fuld damp i 15 min.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: Jasmin ris.
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61