
Spørgsmål til produktet?
Japanske ris af høj premium kvalitet som kan bruges til alt fra katsu karry, donburi til sushiris.
Riskornene er af Koshishikari rissorten (en gren af Japonica ris) og er korte, store og puffede med tilpas klister til alsidig dagligdagsbrug. Deres ydre skal er beholdt, som giver den brune farve samt har et højere næringsindhold samt giver en vag nøddeagtig smag.
Tilberedningsvejledning: Hæld 2 kop vand til én kop ris i en mellemstor gryde. Bring risene i kog ved høj varme, og skru derefter ned til svag varme. Lad risene småkoge under låg i ca. 35 minutter, indtil de har absorberet væsken. Tag risene af varmen og lad dem stå tildækket i 10 minutter inden servering.
Til sushi: Bland ris-eddike, sukker og lidt salt (eller køb færdig produkt SUSHI MIX) hæld ovenpå risen og rør det forsigtigt sammen.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61