
Spørgsmål til produktet?
Røde ris er blandt de sundeste risarter og har et højt indhold af antioxidanter, B vitamin og fibre. Bl.a. i Østen betragtes det som et kolesterol sænkende alternativt naturlægemiddel pga. dets høje indhold af monokalin K.
De røde ris bruges også ofte i stedet for hvide ris for deres flotte farve og det rødlige klid i risens ydre giver også din mad en utrolig smuk farve, der helt naturligt minder om safran.
Tilberedningsmetode: Skyl risen et par gange. Kom 2 dele ris og 3 dele vand i gryden og bring i kog med låg på, derefter skru ned til lav varme og lad koge videre i 15 minutter. Risen skal hvile 10 min. før servering.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: Røde ris, upolerede.
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61