- :
Thai Rød Karry
Beskrivelse
Ingredienser (2 personer)
· 2 spsk jordnødde olie
· 1 spsk finthakket ingefær
· 1 spsk finthakket hvidløg
· 50g rød karrypasta
· 400ml kokosmælk
· 6 kaffir limeblade
· 2 spsk fiskesauce
· 1 tsk kokossukker
· 350g kyllingelår
· Dine foretrukne grøntsager
· Thai basilikumblade
Til servering
· Kogt jasminris
· Friske skiver af rød chili
· Frisk koriander
Tilberedning
1. Opvarm olie ved middel varme. Tilsæt karrypasta, finthakket ingefær og hvidløg, og steg i 2 minutter.
2. Tilsæt kokosmælk, limeblade, sukker og fiskesauce, og rør rundt.
3. Spred kyllingen ud, og lad det simre i cirka 8-12 minutter, eller indtil kyllingen er gennemstegt, og saucen næsten har den ønskede tykkelse. Tilsæt grøntsager til at simre sammen på det rette tidspunkt.
4. Fjern retten fra varmen. Tilføj en håndfuld thailandske basilikumblade i.
5. Server med jasminris og pynt med friske skiver af rød chili og koriander.