- :
Onirigi (Japanske Risboller)
Tag et billede og tag os på Instagram @dkkoebmand ♡
Beskrivelse
Ingredienser(2 personer)
· 3 kopper nykogt japansk ris
· 1 dåse tun, drænet
· 2 spsk QP mayonnaise
· 2 spsk Sriracha
· 1 spsk finthakket forårsløg
· Nori Tang
· Furikake (ris krydderi)
Tilberedning
1. Lav fyldet: Bland tun, mayonnaise, Sriracha og forårsløg i en skål
2. Form Onigiri - Hvis brug af onigiri-form
· Fugt formen i vand, så risen ikke klistrer til den.
· Drys salt i formen for at give risene smag samt for at få onigiri'en til at holde længere.
· Fyld formen halvvejs med varm ris. Sørg for, at risen når ud i hjørnerne.
· Tilføj en skefuld fyld.
· Fyld resten af formen med mere ris, helt ud til kanterne.
· Læg låget på og pres forsigtigt, men fast.
3. Læg et lag ristet tang på bunden af onigirien.
4. Dyp onigiriens sider i furikake.
Vælg antal personer :
2
personer