LEVERING TIL PAKKESHOP KUN 29KR!

Onirigi (Japanske Risboller)

Onirigi (Japanske Risboller)

Tag et billede og tag os på Instagram @dkkoebmand ♡

  • :

Beskrivelse

Ingredienser(2 personer)

· 3 kopper nykogt japansk ris

· 1 dåse tun, drænet

· 2 spsk QP mayonnaise

· 2 spsk Sriracha

· 1 spsk finthakket forårsløg

· Nori Tang 

· Furikake (ris krydderi)

Tilberedning

1. Lav fyldet: Bland tun, mayonnaise, Sriracha og forårsløg i en skål

2. Form Onigiri - Hvis brug af onigiri-form

· Fugt formen i vand, så risen ikke klistrer til den.

· Drys salt i formen for at give risene smag samt for at få onigiri'en til at holde længere.

· Fyld formen halvvejs med varm ris. Sørg for, at risen når ud i hjørnerne.

· Tilføj en skefuld fyld.

· Fyld resten af formen med mere ris, helt ud til kanterne.

· Læg låget på og pres forsigtigt, men fast.

3. Læg et lag ristet tang på bunden af onigirien.

4. Dyp onigiriens sider i furikake.

Vælg antal personer : remove_circle_outline 2 personer add_circle_outline


Produktet er nu slettetx