LEVERING TIL PAKKESHOP KUN 29KR!

Hjemmelavet Dumplings

Hjemmelavet Dumplings

Tag et billede og tag os på Instagram @dkkoebmand ♡

  • :

Beskrivelse

Ingredienser

· 200 g svinekød

· Halv kinakål

· 2 spsk ristet sesamolie

· 1 tsk sukker

· Jordnødde olie

· 2 tsk lys soja

· 1/2 tsk mørk soja

· 1 tsk østerssauce

· 1 æg

· 1 forårsløg, skåret i små ringe

· 1 tsk peber

· 5 g ingefær, skåret i strimler

· 1 tsk Sichuan-peberkorn

· 1/2 porre, skåret i skiver diagonalt

· Gyoza-dej (tøet op)

Tilberedning

1. Mix ingefærstrimler, Sichuan-peberkorn og porre, og tilsæt 150 ml kogende vand. Lad det trække i 20 min.

2. Skær kinakålen i strimler, og mix med 3-4 tsk salt. Lad det stå i 10 min. Pres derefter væsken ud af kålen.

3. Bland kød, soja, peber, æg, østerssauce og 1/2 forårsløg i en skål, og tilsæt kinakålen.

4. Tilsæt 1/3 af vandet fra punkt 1, og rør godt rundt. Gentag 3 gange.

5. Tilføj sesamolie, og bland en sidste gang.

6. Læg fyldet i en gyoza-dej, og fold. Tip: Dyp fingeren i en skål med vand, og fugt den yderste del af gyoza-dejen for at fjerne melet, så klistrer det bedre sammen.

Dip (Traditionel Kinesisk) – Smag til

· Lys sojasov

· Krydret eddike

· Chiliolie

· Sesamolie

· Hakket hvidløg

Vælg antal personer : remove_circle_outline 2 personer add_circle_outline


Produktet er nu slettetx