OBS!!! Grundet Påske vil Gordon delivery-ordrer, der er lagt efter onsdag d. 16. april kl. 06:00, først leveres lørdag d. 26. april.

Chow Mein

Chow Mein

Chow Mein er en af de mest populære kinesiske retter, kendt for sine sprøde nudler, sprøde grøntsager og delikate smage. Denne guide giver dig en trin-for-trin vejledning til at lave en autentisk Chow Mein opskrift derhjemme, der vil imponere både familie og venner.

  • :

Beskrivelse

Ingredienser

  • 200 g chow mein nudler
  • 2 spsk sesamolie
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 løg, skåret i tynde skiver
  • 1 rød peberfrugt, skåret i strimler
  • 150 g spidskål, finsnittet
  • 200 g kyllingebryst, skåret i tynde skiver
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 spsk østerssauce
  • 1 spsk fiskesauce
  • Frisk koriander til pynt

Fremgangsmåde

  1. Kog chow mein nudlerne efter anvisningen på pakken. Skyl dem med koldt vand, afdryp godt og sæt til side.
  2. Varm sesamolien i en stor wok eller pande over medium varme. Tilsæt hvidløg og steg i et minut, indtil det dufter.
  3. Tilføj kyllingeskiverne, og steg dem indtil de er gennemstegte. Tag dem op og sæt til side.
  4. Kom løg, rød peberfrugt og spidskål i panden, og steg i 3-4 minutter, indtil de er møre.
  5. Returner kyllingen til panden og tilsæt de kogte chow mein nudler. Hæld sojasauce, østerssauce og fiskesauce over, og vend det hele godt sammen.
  6. Steg yderligere 2-3 minutter, indtil saucen er jævnt fordelt, og nudlerne er opvarmede.
  7. Fjern panden fra varmen, anret Chow Mein på tallerkener, og pynt med frisk koriander.

Vegetarisk variation med tofu

For en vegetarisk version kan du erstatte kyllingen med 200 g fast tofu, skåret i tern. Steg tofuen først, indtil de er gyldne, og følg derefter resten af opskriften som beskrevet.

Produktet er nu slettetx