
- :
Beskrivelse
Tapioka perler kan godt være lidt "tricky", men det er det hele værd. I promise!
Ingredienser:
1. Vandet bringes i kog i en medium gryde.
2. De små tapioka perler tilsættes og omrøres. Tapiokaen koges ved jævn varme i 5 minutter.
3. Fjern gryden fra varmen og lad tapiokaen trække i 30 minutter indtil de er helt klare. Herefter skylles perlerne under den kolde hane i en sigte.
4. Tilsæt kokosmælken og sukkeret i en anden lille gryde, ved middel varme, indtil den simrer. Sluk for varmen når saucen bliver lidt tyktflydende.
5. Mens tapiokaen trækker laves en mango puré. Blend mangokødet sammen i en blender og tilføj evt. lidt sukker. Blend til den når en flydende konsistens. (Man kan også bruge færdiglavet mango puré på dåse).
6. Servér tapiokaen i et glas og top det med kokossaucen og mangopuréen.
7. Afkøl i køleskabet i min. 30 minutter.
8. Pynt med skiver af mango og lidt kokoscreme. Voila !