LEVERING TIL PAKKESHOP KUN 29KR!

Tteokbokki (Koreansk Riskage)

Tteokbokki (Koreansk Riskage)

Tag et billede og tag os på Instagram @dkkoebmand ♡

  • :

Beskrivelse

Ingredienser til Tteokbokki (2 personer)

· 500g cylindriske riskager (tteok)

· Koreanske fiskekager, skyllet over varmt vand og skåret i mundrette stykker

· 60g løg, tyndt skåret

· 2 kopper koreansk suppebouillon (Dashi)

· 2 hårdkogte æg (valgfrit)

· Ost (Valgfrit)

Tteokbokki sauce (Bland disse i en skål)

· 3 spsk gochujang (koreansk chilipasta)

· 1 1/2 spsk sukker

· 1 spsk lys sojasauce

· 1 tsk hakket hvidløg

· 1 tsk gochugaru (koreanske chiliflager)

· 1 tsk ristede sesamfrø

· 1 spsk ristet sesamolie

· 1 forårsløg, hakket

Tilberedning

1. Læg riskagerne i blød i varmt vand i 10 minutter.

2. Tilsæt dashi i en gryde med varmt vand og rør, indtil det er opløst.

3. Bland saucen og tilsæt den til dashi-basen i en gryde over middelhøj varme, og rør, indtil den er opløst. Når det koger, tilsæt riskager, fiskekager og løg. Kog yderligere 3 til 5. minutter, indtil riskagerne er kogte. For at tykne saucen og fordybe smagen, lad det simre ved lav varme i yderligere 2 til 4 minutter.

4. Tilsæt sesamolie, sesamfrø, ost (valgfrit) og forårsløg, og rør hurtigt rundt.

5. Tilsæt blødkogte æg.

*Balancér måltid med friske afkølede sideretter: Kimchi (radise), syltet ingefær, tangsalat.

Vælg antal personer : remove_circle_outline 2 personer add_circle_outline


Produktet er nu slettetx