
Spørgsmål til produktet?
halal
Glutenfri
Evergreat Risvermicelli kommer fra den kinesiske region Guangdonger. De er en glutenfri og alsidig meget tynd risnudel som du kan tilberede på mange forskellige måder fra stir-fry, supper, forårsruller og salater.
Tilberedning:
Stegte risnudler: Læg risnudlerne i blød i det kogende vand i 5-6 minutter. Skyl derefter risnudlerne i koldt vand og lad dem tørre. Steg dem derefter med kød, rejer, krabbe og krydderier.
Kogning med bouillon: Læg risnudlerne i blød i det kogende vand i 4-5 minutter. Skyl derefter risnudlerne i koldt vand og lad dem tørre. Kog dem derefter med bouillon fra kylling (and, svinekød, rejer eller krabbe) i ca. 1-2 minutter.
Friske risnudler: Kog risnudlerne i en gryde med kogende vand i 7-8 minutter. Omrør forsigtigt mens de koger. Tag risnudlerne ud af gryden og hæld dem i et dørslag, og lad dem tørre i ca. 10 minutter. Nyd dem eventuelt i forårsruller, hot pot eller med bouillon.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: Rismel, stivelse.
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61