
Spørgsmål til produktet?
En wok har adskillige fordele fremfor almindelige stegepander med dens alsidighed. Wokken distribuerer varmen mere jævnt og kræver mindre olie mens dens høje vægge sørger for at holde alt inde.
Før første brug: Vask wok grundig rent med sæbe og en stålsvamp. Dette er for at fjerne så meget som muligt af fabriksolien som er tilføjet for at forhindre rust før køb. Lad tørre og sæt på komfur ved middel varme. Der bør nu komme mørke plamager frem med et blåligt skær. Dette er normalt og godt. Så snart du ser lidt røg komme fra wokken, hæld jordnødde olie i (højt rygepunkt) og fordel over wokken. Tilsæt friske skiver ingefær og forårsløg som fordeler olien jævnt og tilføjer en forfriskende duft og aroma til patinaen. Smid ud når de er lidt brændte i kanten. Rens herefter wokken under løbende vand med en stålbørste. Brug IKKE sæbe. Lad wokken dryppe lidt tør og returnér til medium varme indtil den er helt tør. Tilsæt tilsidst 2 spsk olie til en serviet og spred forsigtigt over overfladen når den er kølet af.
Rengøring af din Wok
Når du efter madlavning, fremover skal rengøre din Wok, skal du ikke skrubbe den eller bruge sæbe. Vask Wokken forsigtigt i rent vand og tør den over bluset indtil den er tør.
Hvis der skulle komme rust eller brænde noget fast, skrubber du det af og genkrydrer din Wok.
Bemærk venligst, at det er meget svært at krydre på alle andre komfurer end gas, det er altid bedre at krydre så meget af Wokken som muligt.
Med elektriske, induktions- eller halogenkomfurer er varmen kun koncentreret i bunden af wokken, og ingen reel varme overføres op ad siderne af wokken. Derfor ville det være ideelt, hvis du kan få en med et gaskomfur til at krydre for dig.
Du kan se videoen på dette link for en visuel gennemgang af guiden: https://londonwok.com/wok-seasoning-tips/
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: Vask wok grundig rent med sæbe. Varm wok op i et par min., hæld spiseolie i, lad olien ryger og brænder sort plet, brænd så mange sort pletter som mulig. Woken er nu hærdet på denne måde og og kan tage i brug lige efter. Efter madlavning: Børst woken rent under kraftig varmt vand, derefter udnyt eftervarm på komfur til at tørre woken af. OBS: Vask aldrig med sæbe, aldrig servere mad i en wok på bord.
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61