Derfor har over 22.000 handlet hos os
Pastaer
Pastaer til din madlavning
Der er mange forskellige typer af madpastaer, og de kan alle bruges til at lave mad. Den kinesiske købmand har et stort udvalg af pastaer, så du kan finde den perfekte pasta til din ret.
En af de mest populære pastaer er wasabipasta. Wasabi har en stærk, men behagelig smag, og det er perfekt til at lave mad med et asiatisk twist. Wasabi er især kendt fra sushi, hvor det tilbyder et spicy spark til den ellers milde smag af fisk og ris. For mange vil det være en selvfølgelighed, når der skal spises sushi, at der også er wasabi på bordet. Smagen af wasabi kan bedst af alt sammenlignes med peberrod.
Den Kinesiske Købmand sælger også andre typer af asiatiske pastaer, så du kan finde den perfekte smag til din ret. Her vil du finde et udvalg af kimcihpasta, tamarindpasta, forskellige slags misopasta og andre pastaer, der tit og ofte bruges i de forskellige asiatiske køkkener.
Miso paste - Umami smagsgiver til suppe
Miso er en populær ingrediens i japansk madlavning, og det er også meget anvendt i kinesisk madlavning. Miso paste er lavet af sojabønner, vand, salt og koji (en type gær), og det er en af de vigtigste ingredienser i misosuppe. Udover at blive brugt til suppe, så kan miso også indgå i alt fra saucer og smørbare pålæg, til at sylte grøntsager og marinere kød og fisk.
Miso paste har en stærk, umami smag, og det er perfekt til at give suppen en ekstra boost af smag. Den kinesiske købmand sælger flere typer af miso pastaer, så du kan finde den perfekte smag til din suppe. Miso fås både i en lys og en mørk udgave, og de sætter hvert deres aftryk på din ret når du bruger dem. Miso har en dyb umamismag, som er ret unik. Derfor kan du også bruge den i mange andre retter, som har brug for et lille ekstra twist. De fermenterede sojabønner giver nemlig noget ret unikt til denne pasta.
Sesampasta - Fra Mellemøsten til Asien
Hummus er en populær ret i Mellemøsten, og den består primært af en blanding af kikærter, tahini (sesampasta), olivenolie, citronsaft, spidskummet chili og hvidløg.
Tahini er altså en sesampasta, og den er meget anvendt i asiatiske og mellemøstlige køkkener, hvor sesam bruges på lige fod med salt og andre krydderier. Tahini har en mild, nøddeagtig smag, og det er perfekt til at give hummusen en ekstra boost af smag. Den kan dog bruges til mere end bare hummus, og hos Den Kinesiske Købmand finder du et udvalg af både lys sesampasta og sort sesampasta.
Sesampasta er lavet ved at riste sesamfrø, og derefter blende dem meget fint til en pasta. Alt efter hvor meget sesamfrøene ristes, så vil du få en lys til mørk pasta. Jo mørkere den er, jo mere bitterhed er der at finde i smagen.
Til trods for denne karakteristiske smag af sesam, som de fleste forbinder med hummus, så indgår sesampasta også i en række søde retter. Her kan nævnes sort sesamsuppe, der er en kinesisk dessert, der typisk serveres varmt.