
Spørgsmål til produktet?
Karry pasta beregnet til indiske tikka retter som kyllinge tikka.
Anvendelse: Bland 1spsk (20 g) Tikka karrypasta med 40g naturlig yoghurt for at lave en autentisk tikka-marinade, nok til 250g kød eller grøntsager.
Til Tikka Kyllingespyd: Marinér 750g kylling i tern i 3 spsk Tikka karrypasta, 2 spsk kikærtemel, 2 spsk olie, 150ml yoghurt naturel og salt. Lad hvilke i køleskab i 4timer. Sæt tern på spyd og lad bage i ovnen i 15-20min. Vend i saften og server når gennemkogt.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: Vand, koriander, salt, solsikkeolie, ingefærpuré, spidskommen, kikærtemel, hvidløgspuré (5%), surhedsregulator: E260, chilipulver (1,5%), gurkemeje (1%), krydderier, SENNEP, farvestof: E160c.
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61