- På tilbud!

Dashi pulver er et essentielt umami tilbehør i det japanske køkken. Blandet op med vand kreerer du en fond som kan tilsætte de mest kedelige retter en fantastisk smagsoplevelse. Hon-dashi bruges også til at sylte kimchi. Bonito suppe er grund-suppe til alle japanske supper (Miso, udon, soba, el. sukiyaki).
Tilberedningsvejledning: Opløs 1 brev bouillonpulver i 1000-1200ml varmt vand.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: Smagsforstærker: E621, salt, glukose, tangpulver (5,5%) (japansk bladtang, japansk sukkertang), sukker, smagsforstærker: E635, tangekstraktpulver (0,1%) (maltodextrin, tangekstrakt, smagsforstærker: E621, salt).
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61