
Spørgsmål til produktet?
Lav japansk Ochazuke rissuppe på ingen tid overhovedet - drys Ochazuke Nori krydderi over rester af ris og hæld varmt vand på.
Ochazuke, også kaldet Chazuke, er en klassisk hurtig-tilberedt japansk komfortret, der ofte spises morgenen efter en sakefyldt aften, eller for at lindre dårlige maver.
Denne velsmagende krydderiblanding blander sprøde riskager med strimler af tørret nori tang og umami-rig kelp. Traditionelt ville grøn te eller dashi-fond blive hældt over de krydrede ris - og dette krydderi inkluderer grøn te-pulver for det ekstra boost.
Du kan også bruge pakken blot til at krydre kogte ris, og uden at tilsætte det varme vand, som furikake.
Tilberedning: Drys posens indhold på 100g kogte ris og tilsæt 150ml varmt vand.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61