
Spørgsmål til produktet?
Glutenfri
En verdenskendt japansk mayonnaise og fast bestanddel i det japanske køkken. Japansk mayo er i modsætning til vestlig mayo lavet på kun æggeblomme, og bruger æble- eller riseddike i stedet for destilleret eddike. Den har derfor en lidt skarpere og sødere smag.
Anvendelse
Anvendes bl.a. til okonomiyaki, chili-mayo, dip til karaage, og til makiruller. Til chili mayo bland med enten sriracha chilisauce eller shichimi peber mix.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: Rapsolie (71%), ÆGGEblomme (15%), vand, destilleret eddike, salt, sukker, æbleeddike, rødvinseddike, SENNEPSpulver, smagsaroma (SENNEP).
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61