
Spørgsmål til produktet?
En lækker Teriyaki Sauce fra Nippon Shokken. Teriyaki er et japansk term der refererer til en bestemt tilberedning af hhv. oksekød og kylling, marineret i et mix af soyasauce, mirin, sukker, hvidløg, ingefær og krydderier, før det bliver grillet, kogt eller stegt. Teriyaki sauce har en kraftig smag og er både sødere og tykkere end yakitori sauce. Den er velegnet til glasering af alle slags kød og fisk.
Anvendelse:
Ved stegning og grillning påføres saucen få minutter før kødet eller fisken er færdig.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: Sukker, hydrolyseret protein (SOJAprotein, HVEDEGLUTEN, majsgluten, salt), sød risvin (klæberis, glukose, rismalt, alkohol), vand, SOJAsauce (SOJAbønner, salt, HVEDE, glukose, BYG), modificeret stivelse , brunt sukker sirup (brunt sukker, råsukker, glukosesirup, vand), spirituseddike, farvestof: E150a, miso (BYG, SOJAbønner, salt), gærekstrakt, ingefær.
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61