Derfor har over 22.000 handlet hos os
Frugt og Grønt
Frugt og grønt fra hele Asien
Den Kinesiske Købmand er din one-stop-shop for alt inden for frugt og grøntsager! Fra eksotiske frugter til friske grøntsager - vi har alt, hvad du har brug for, så dit næste måltid bliver en succes.
Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af frugt og grøntsager fra hele Asien. Uanset om du er på udkig efter noget sødt eller velsmagende, har vi den perfekte løsning til dig. Og da vi importerer direkte fra producenter på hele kontinentet, kan du være sikker på, at du får de friskeste produkter, der findes.
Det er nemlig vigtigt at kunne få fat i de helt rigtige grøntsager og frugter, når man kaster sig ud i asiatisk madlavning. De har en anden smag, og giver en dybde og nuance til retterne, som typiske danske råvarer ikke helt kan hamle op med.
Prøv sød tamarind eller spændende kinakål
Grundet de forskellige klimaer, så er der typisk stor forskel på det frugt og grønt man kan få i Danmark, og så det man kan få i Asien. Her indgår en lang række eksotiske typer af planter, som eksempelvis den søde og syrlige tamarind, eller kinakål - en type af kål, der bruges i både Kina, Japan og Sydkorea. Her bruges kålen blandt andet til den fermenterede ret kimchi eller som et element i en god stir-fry.
Tamarind er en bælglignende frugt, som ligner lidt en brun ærtebælg. Smagen beskrives som en blanding af lime og blommer, og i frugtkødet finder man også nogle sorte kerner, som ikke spises. Hvis man plukker tamarind, inden den er helt moden, så vil smagen være langt mere syrlig - nærmest bitter og sur. Denne umodne tamarind bruges ofte i det salte køkken, hvorimod den modne, søde tamarind bruges til slik og dessert. Tamarind fås også som en pasta eller sauce, der kan bruges til at marinere kød og andet med.
Bønnespirer og kina radise - To eksotiske ingredienser
Spirer er en populær ingrediens i mange asiatiske retter, og hos Den Kinesiske Købmand har vi altid friske bønnespirer. Vi tilbyder også kinesisk radise - en type radise, der er almindeligt anvendt i Kina og Japan. Denne radise er typisk hvide eller lysegrønne og har en mildere smag end vestlige radiser. Den er også langt større, end de små, røde radiser vi er vant til herhjemme. Kina radisen er at sammenligne med gulerøddernes plads i det danske køkken. Altså er det en meget populær og ofte benyttet grøntsag.
To andre vigtige elementer i asiatisk madlavning er ingefær og hvidløg. Ingefær og hvidløg er to vigtige ingredienser i asiatisk madlavning, og vi har både friske og tørrede versioner til rådighed. Ingefær bruges ofte i wokretter eller supper, mens hvidløg er en almindelig smagsgiver i saucer og marinader. Vi tilbyder også galangarod - en rod der minder meget om ingefær, som er populær i thailandske retter.
Du kan få alt det asiatiske frugt og grønt, som dit hjerte måtte begære, her hos Den Kinesiske Købmand. Det gælder uanset om du vil have friske varer, syltede, fermenterede, tørrede eller frosne varer. Vi har det hele.