
Spørgsmål til produktet?
Køl
Enoki Svampe er en populær svamp i det kinesiske og japanske køkken. Hele svampen med stok og hat anvendes i maden, og den har en meget mild, nøddeagtig smag.
Enoki kan bruges i supper, wokretter, hotpot, stegt, som fyld i dumplings eller frituresteges som snack. Enoki kan anvendes som andre svampe. De skal gerne tilsættes til allersidst, da de bliver seje ved længere tids opvarmning.
Enoki Svampe bør ikke spises rå. Kog, bag, dybsteg eller braiser den kort for at bevare dens fasthed og smag.
Anvendelse:
Skær 1-2cm af bund rødderne af og adskil forsigtigt stilkene. Undgå at skylle svampene, for så mister de konsistens og smag. Tør eventuel jord af med et stykke køkkenpapir. Opvarm dem til over 70°C i mindst 3 minutter. Enoki Svampe bør ikke spises rå.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: 100% Friske Enoki svampe.
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61