
Spørgsmål til produktet?
Leveres kun til Sjælland og Lolland
Du vil eventuelt også synes om
Lækre gyoza med svinekød! Utroligt nemme at tilberede derhjemme.
Nyd autentiske japanske gyozaer, fyldt med saftigt svinekød og en perfekt blanding af grøntsager og krydderier. Disse lækre dumplings har en tynd og delikat dej, der bliver sprød ved stegning, men også kan dampes eller koges for en blødere tekstur.
Perfekte som snack, forret eller en del af et større måltid. Bestil nu og oplev den klassiske japanske smag hjemme hos dig!
Opbevaring: Frosset under -18 ° C.
Tilberedning
Stegning: Hæld 1 spsk olie i en varm stegepande. Steg Gyozaerne i 2 minutter. Tilsæt 60 ml vand til stegepanden. Lad koge i 2 minutter med et låg. Fjern derefter låg og kog, indtil alt vand er fjernet. Alternativt kan de steges ved 170 – 180 ° C i cirka 2,5 minutter.
Kogning: Kog i ca. 3,5 minutter og lad det småkoge.
Dampning: Damp i cirka 5 minutter.
Servering: Gyozaerne kan serveres med en klassisk dipping sauce bestående af sojasauce, riseddike og sesamolie for at forhøje smagen.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61